Van weegbon naar factuur

Digitaliseren staat hoog op onze prioriteitenlijst. Na de implementatie van digitale werkbonnen, was onze weegbrug het mikpunt. Het storten van groen afval wordt er misschien niet anders van, wat er achter de schermen gebeurt wel.

 

Geen kans meer

Mappen vol doorslagformulieren hadden we, onze storters trouwens ook. Daar word je echt niet vrolijk van. Maar buiten dat was de administratie achter een storting echt veel werk. En als je niet uitkeek, kon er een foutje insluipen, het was immers mensenwerk. Vanaf nu krijgt zo’n foutje geen kans meer. De weegbrug van Van Lenthe Dalfsen is geautomatiseerd en gedigitaliseerd; een prachtige verbeterslag.

Onze weegbrug is geautomatiseerd en gedigitaliseerd; een prachtige verbeterslag.

ACT weegsysteem geïmplementeerd

Wat heb je nodig voor zo’n project? Een kartrekker, een ambitieuze weegmeester, de ACT-module bij Metacom Online en tijd.. Maar dan heb je er ook echt plezier van. Sinds april is het ACT (AfvalContainerTransport) weegsysteem geïmplementeerd in onze administratie en al zijn we nog aan het finetunen, we ervaren dagelijks de voordelen.

 

Laat de toekomst maar komen

Snel en foutloos van een weegbon naar een factuur, dat is het resultaat van de digitale slag die we hebben geslagen. De mogelijkheden waren er al,  we pakten ze met beide handen aan. Laat de toekomst maar komen. En door dit soort tools kunnen we groeien – met dezelfde mensen. Inderdaad, het is even wennen, zoals elke verandering, maar we hebben alle vertrouwen in het nieuwe digitale weegsysteem.