Verfrissend anders maar ook herkenbaar

De metamorfose

Met onze nieuwe huisstijl nemen we de goeie ouwe tijd met ons mee én kijken we vooruit, naar een veelzijdige en bedrijvige toekomst. En in die nieuwe stijl worden we steeds zichtbaarder.

Wat er nog volgen gaat? Het is te veel om op te noemen.

Nieuwe herkenbaarheid

Wat ons betreft was het gewoon eens tijd om te werken aan nieuwe en eigentijdse herkenbaarheid. Sinds het laatste ontwerp is de wereld veranderd en wij ook. We begonnen dit jaar met de lancering van onze website in nieuwe huisstijl en inmiddels werken onze collega’s ook helemaal eigentijds in nieuwe kleding. De kleuren, de modellen, de logo’s van hun kleding zijn verfrissend anders, maar toch ook herkenbaar.

 

Stappen in de metamorfose

Die nieuwe werkkleding is één van de stappen in de metamorfose. Twee bussen in nieuwe stijl sloten zich aan bij onze vloot. Ook onze Volkswagen Caddy’s hebben een opknapbeurt gekregen én op onze oprit wordt u verwelkomd door een opvallende zuil in nieuwe stijl. Wat er nog volgen gaat? Al ons materieel, machines, schaftketen, etc. Het is te veel om op te noemen. Alles het nieuw steken, dat is niet één, twee, drie, geregeld. Toch vorderen we gestaag!