Infrawerk

Inrichten van de openbare ruimte

Riolering of hemelwaterafvoer, van straatkolk tot betonput, van de juiste onderlagen tot asfalt en betonverhardingen, Van Lenthe Dalfsen legt het aan. Zorgen wij voor de totale uitvoering van een woonrijpplan, dan doen wij dat veelal samen met onze vaste partners.

Je kunt maar één keer goed beginnen. Wij weten hoe.

Kleine kunstwerken

We denken mee, in alternatieven en in praktische mogelijkheden, zowel voor als tijdens ons werk aan betonnen duikers, stuwen of beschoeiingen. Of het nu gaat om aanleg, aanpassing of renovatie van kleinschalige kunstwerken, op onze ervaring kun je rekenen.

 

Één ding bij ons weet je altijd zeker. Wij helpen je verder.

Saneringen

Zit er een vervuiling in de grond? Dan saneren wij de locatie. Dat begint met een advies over de werkmethode en wordt gevolgd door de inzet van onze deskundige collega’s en ons eigen materieel. We voeren het plan compleet uit, uiteraard volgens BRL 7000.

Ontwerp

Geen project is ons te gek of te groot. Het liefst denken wij vanaf het begin mee over aansluitingen op de openbare ruimte, vergunningsaanvragen, verlichtingsplan, enzovoort. Onze collega’s maken het verschil, te beginnen vanuit ons bedrijfsbureau.