Grondverzet

Groot grondverzet

Watergangen, wegcunetten of bouwputten voor civiele kunstwerken? Een project bouwrijp maken of juist de (her)inrichting van natuurgebieden? Van Lenthe Dalfsen ontgraaft, vult aan en vlakt uit, met gedreven mensen in combinatie met de juiste techniek

Grond verzetten doe je samen.

Kleinschalig grondverzet

Ontgraven van een bouwput, bouwterrein e.d. valt wat ons betreft onder ‘kleinschalig grondverzet’. Daarbij hoort soms ook grondverbetering. Immers, de ondergrond moet draagkrachtig zijn. Is het bouwwerk gereed, dan zorgen we ervoor dat grond en zand op de juiste plekken liggen voor tuin of terrein.

Cultuurtechnisch grondwerk

Van Lenthe Dalfsen maakt terrein klaar voor infrastructuur en voor de ‘groene jongens’ – volgens de flora en fauna richtlijnen. Dit doen we samen met onze grondbank (BRL 9335/4). Zo dragen wij bij aan aanleg, inrichting en beheer van landelijke en stedelijke gebieden.

 

Engineering 3D

Bij de uitvoering van ons grondwerk verzorgen we veelal zelf de maatvoering. Uit onze 3D ontwerptekeningen herleiden we niet alleen hoeveelheden, ook maken we aan de hand hiervan 3D kraanmodellen voor onze machinisten.