Bestuurbare boringen

Kabels en leidingen

Onze geavanceerde boormachine en ons enthousiaste, gedreven team brengen ondergronds buizen aan, veelal voor kabels en leidingen. Dat kan onder obstakels, kanalen en wegen door, zonder een sleuf te hoeven graven, dus zonder overlast – maar met het gewenste resultaat.

 

Denken, durven en doen. Daar zijn we goed in.

Engineering

Onze 3D-tekenaar maakt met de juiste kennis en software boorontwerpen en sigmaberekeningen. Deze maken je vergunningsaanvraag compleet. Desgewenst geven we hierbij een boorboek uit met daarin de berekeningen en een toelichting op de werkwijze.

Grondbank

Bij een gestuurde boring komt boorspoeling vrij. Deze grond, vermengd met water, voeren wij af volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij nemen het op in onze grondbank en verwerken het volgens de officiële normen. Geen zorgen.

Het zijn onze familietrekjes die het verschil maken. Veel is te leren. Alleen bij ons is het aangeboren.

 

Revisiegegevens

Met ons complete pakket kom je verder. Naast een gedegen voorbereiding, vakkundige boring en zorgvuldige afvoer van vrijgekomen boorspoeling, zorgt Van Lenthe Dalfsen voor tijdige aanlevering van revisiegegevens. Zo kan het projectdossier snel worden opgeleverd.